Er du vår nye daglige leder?
Fra 2026 vil Restauranthuset Bro bestå av den etablerte tapasrestauranten Bryt, samt et helt nytt matkonsept inspirert av fransk bistrokultur. Sammen tilbyr vi varierte og smakfulle menyer i vakre omgivelser ved Brosundet i Ålesund hvor vi legger stor vekt på kvalitet, kreativitet og god service. Vår ambisjon er å være en aktiv del av å utvikle matscenen i byen vår og vi jobber hver dag for å skape minneverdige opplevelser for våre gjester.
Vi søker nå etter en daglig leder med lidenskap for restaurantbransjen. Stillingen innebærer ansvar for den daglige driften av restauranthuset, herunder å sikre lønnsomhet, kvalitet og et skikkelig godt arbeidsmiljø. Stillingen krever tilstedeværelse i restaurantene for å ivareta sunn og god drift.
Vi ser etter deg som:
● Er motivert for å skape et positivt arbeidsmiljø og bygge et velfungerende team.
● Har en kommersiell forståelse og evne til å optimalisere drift og lønnsomhet.
● Er god til å kommunisere, både med gjester, medarbeidere og leverandører.
● Gjerne har erfaring fra hotell- og/eller restaurantbransjen, helst i en lederrolle.
● Har øye for detaljer og er løsningsorientert, med en forkjærlighet for mat og drikke.
Arbeidsoppgaver:
● Daglig drift, herunder personalansvar for våre medarbeidere.
● Utvikling og implementering av konsepter og menyer i samarbeid med kjøkkenteamet.
● Budsjettansvar og økonomisk oppfølging for begge restaurantene.
● Sikre høy kvalitet på mat og service, samt kontinuerlig forbedring av gjesteopplevelsen.
● Gjennomføre aktiviteter for å tiltrekke flere gjester.
Hva kan vi tilby:
● En spennende lederrolle i en kreativ og dynamisk arbeidsplass.
● Mulighet til å forme et nytt konsept, restaurantens fremtid og øke attraktiviteten til matbyen Ålesund.
● Et engasjert team som ønsker å lykkes sammen.
● Mulighet for faglig og personlig utvikling.
● Konkurransedyktig lønn og betingelser.
Spørsmål om stillingen kan rettes til Marius Lunde Petersen, marius@brobro.no og Ronny Kolvik, ronny@brobro.no . Kort søknad og CV sendes til marius@brobro.no, vi gjennomfører intervju fortløpende.
Om oss
Restauranthuset Bro ble grunnlagt av Ronny Kolvik, en kjøkkensjef med solid bakgrunn fra restauranter som Arakataka, Ylajali og Palace Grill. Han vant også OL-gull med kokkelandslaget i 2008. Huset består i dag av restaurantene Bro Kystgastronomi og Bryt Tapas, som tilsammen har ca 25 årsverk. Det er besluttet å erstatte Bro Kystgastronomi med et nytt konsept inspirert av fransk bistrokultur, med det samme høye kvalitetsnivået som alltid har lagt til grunn for våre virksomheter. Bro AS er en del av restaurantgruppen Ut i Ålesund som blant annet leverer administrativ støtte til Daglig leder.