Om oss

Kjøkkensjef Jonathan Rekdal har jobbet hos oss siden 2019. I 2020 ble han med på Bryt tapas sin reise, og var kjøkkensjef der. Nå har han tatt sjefsrollen på Bro. Jonathan har erfaring fra Oslos restaurantverden, og har nå ansvaret for å utvikle Bro videre. Jonathan er en lokal Strandaværing, og bidrar med lokalkunnskap og han er ekstremt kvalitetsbevisst.

Silje Knotten fyller rollen som restaurantsjef. Hun er utdannet vinkelner, og har lang erfaring fra restaurantverden.

Bro ble etablert av Ronny Kolvik, som har lang fartstid i Oslo, på restauranter som Arakataka, Ylajali og Palace Grill. Han har vunnet OL gull med kokkelandslaget fra 2008.


Artikler


Nybrottsarbeid hos Bro
25 av 30 i Dagens næringsliv

Lidenskap for havet
Smaken av kyst

Anders Husa
Visit at Chefs table

Star wine list
Bro

Fjord Norway
Din guide til vestlandet